Schietvereniging Tref

Schietvereniging Tref zetelt sinds 1 januari 2002 in het dorpshuis “De Toekomst” in Langbroek. Er wordt iedere donderdagavond geschoten vanaf 19.30 uur.
Naast een zestal schietpunten beschikt de gezellige accommodatie ook over een bar zodat er na de gedane inspanningen de mogelijkheid bestaat nog wat te drinken waarbij het “schutterslatijn” ook zeker ter sprake komt.

Sportschieten is een sport voor perfectionisten die niets willen missen. Een sport waar alle aspecten inzitten die het voor iedereen -van recreant tot topschutter, van jong tot oud- tot een fascinerende sport maakt.. Een goede conditie, een behoorlijke lichaamsbeheersing en een goed concentratievermogen zorgen ervoor dat u nog meer uit deze uitermate ontspannende sport kunt halen.

In “De Toekomst” worden alleen die schietonderdelen verricht waarbij gebruik wordt gemaakt van luchtdruk kaliber 177. Ook beschikt de schietvereniging over een aantal wapens waarmee geschoten kan worden door leden die niet zelf de beschikking over een wapen hebben.

De volgende onderdelen worden bij onze vereniging beoefend:
1. Luchtgeweer staand (Olympisch onderdeel)
2. Luchtgeweer knielend
3. Luchtpistool (Olympisch onderdeel)

Tijdens de schietavonden is er altijd een baancommandant aanwezig die toeziet op de veiligheid. Daarnaast zijn er ook instructeurs aanwezig om u van de juiste informatie te voorzien.

Bezoek ook de website van Schietvereniging Tref.