Bibliotheek

De bibliotheek van Langbroek, onderdeel van regiobibliotheek Z-O-U-T, is een echte dorpsbibliotheek. Een gezellige huiskamer met voor elk wat wils: knisperboekjes voor baby's, prentenboeken voor kleuters, romans voor volwassenen, grote letterboeken voor senioren en nog veel meer. Staat er niet bij wat u zoekt? Geen probleem, u kunt online boeken reserveren via www.rbzout.nl. Binnen een paar dagen kunt u uw boek in de bieb van Langbroek afhalen. In zo'n kleine bieb is de service natuurlijk heel persoonlijk! De klant -van groot tot klein- is hier echt koning!

U dient wel eerst lid te worden voordat u boeken kunt lenen. Voor informatie kunt u terecht bij de bibliotheek van Wijk bij Duurstede, de dependance van de bibliotheek op de hieronder genoemde openingstijden in het dorpshuis "De Toekomst" in Langbroek. Meer informatie is ook terug te vinden op de eerder genoemde website van Regiobibliotheek Z-O-U-T.

Het lidmaatschap is voor jeugd en jongeren t/m 17 jaar gratis. Er is een standaardabonnement; ook kunt u kiezen voor een klein abonnement.

Openingstijden bibliotheek:

woensdag: 17.00 uur - 20.00 uur

vrijdag:      15.00 uur - 17.00 uur

Op woensdag is er een bibliothecaresse aanwezig.

Ook is er de mogelijkheid om doordeweeks van 09.00 uur tot 16.00 uur boeken via de selfservice in te leveren/op te halen/te verlengen/te ruilen (er is dan geen bibliothecaresse aanwezig).

Prinsenplein 3 - Langbroek - Telefoon: 0343-554883.

Info: bibliothecaresse Michaëla Elbers (aanwezig tijdens openingstijden bibliotheek op woensdag).