Contactgegevens en routebeschrijving

Adres

Dorpshuis "De Toekomst"
Prinsenplein 3
3947 PG Langbroek

Tel: 0343 - 562537
E-mail: beheer@dorpshuislangbroek.nl

Route

Routebeschrijving naar Dorpshuis "De Toekomst" in Langbroek.

Langroek is gelegen tussen Doorn en Cothen.

Uit de richting Arnhem A12 richting Utrecht
U neemt de afslag 22 Maarsbergen/Leersum. Ga rechtsaf richting Leersum/Doorn. De Maarsbergseweg volgen, na ongeveer 5 km rechtsaf richting Doorn de Leersumsestraatweg in (N225). U komt na ongeveer 8 km in Doorn, hier gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Langbroek/Wijk bij Duurstede. Na ongeveer 3 km bent u in Langbroek. U neemt dan de eerste weg rechts en meteen weer rechts (u rijdt nu weer een stukje richting Doorn, maar u bevindt zich op de weg richting Sportpark Oranjehof). U komt nu op het parkeerterrein bij het Sportpark Oranjehof (de voetbalvelden van SVL). Als u tussen de huizen doorloopt, komt u uit bij het Dorpshuis. Bij het Sportpark is voldoende parkeergelegenheid. Het Dorpshuis is goed bereikbaar voor mindervaliden. Bij het Dorpshuis is parkeergelegenheid voor mindervaliden. Tijdens evenementen mag er op het plein voor het Dorpshuis geparkeerd worden.

Uit de richting Utrecht A12 richting Arnhem
U neemt de afslag 21 Maarn/Doorn. Ga rechtsaf richting Doorn/Maarn (N227). U rijdt de Amersfoortseweg uit en volgt de borden Langbroek. Na ongeveer 3 km bent u in Langbroek. U neemt dan de eerste weg rechts en meteen weer rechts (u rijdt nu weer een stukje richting Doorn, maar u bevindt zich op de weg richting Sportpark Oranjehof). U komt nu op het parkeerterrein bij het Sportpark Oranjehof (de voetbalvelden van SVL). Als u tussen de huizen doorloopt, komt u uit bij het Dorpshuis. Bij het Sportpark is voldoende parkeergelegenheid. Het Dorpshuis is goed bereikbaar voor mindervaliden. Bij het Dorpshuis is parkeergelegenheid voor mindervaliden. Tijdens evenementen mag er op het plein voor het Dorpshuis geparkeerd worden.

Uit de richting Bunnik richting Wijk bij Duurstede
U neemt de N229 richting Wijk bij Duurstede. Neem bij Cothen de rotonde ¾ richting Langbroek/Doorn. Na ongeveer 1½ km bent u in Langbroek. U neemt de derde straat links en meteen weer rechts. U komt nu op het parkeerterrein bij het Sportpark Oranjehof (de voetbalvelden van SVL). Als u tussen de huizen doorloopt, komt u uit bij het Dorpshuis. Bij het Sportpark is voldoende parkeergelegenehid. Het Dorpshuis is goed bereikbaar voor mindervaliden. Bij het Dorpshuis is parkeergelegenheid voor mindervaliden. Tijdens evenementen mag er op het plein voor het Dorpshuis geparkeerd worden.

Vanaf de snelweg is de totale reistijd naar Langbroek ongeveer 10 minuten.